diumenge, 9 de desembre del 2007

UNA REGIÓ AMB FORTA INFLUÈNCIA ITALIANA QUE ES MANTÉ SALVAGUARDADA DE TURISME MASSIU : ESLOVÈNIA



Eslovènia , és a l’Europa central , limitant al Sud-oest amb el Mar Adriàtic , a l’Oest amb Itàlia , al Nord amb Àustria , al Nord-est amb Hongria , i al Sud i a l’Est amb Cròacia.









Una de les coses que diferencia Eslovénia de les altres capitals europees, esque Eslovènia , encara no ha estat perjudicada pel Turisme Massiu.
Qué podem fer a Eslovénia?

Si som atrevits podem anar al Nord-Oest del país , on coneixerem desde la força de les seves aigües , practican esport d’Aventura com: Hidrospeed , barranquisme , caiac o ràfting.
Si volem descansar , podem anar a un hotel habitual , o bé ens podem allotjar en alguna pensió dels poblets que es van descobrint a mesura que es fa el camí .
Aquestes cases són de fusta , i acostumen a viure families que lloguen algunes habitacions per guanyar diners.
Bled , és una parada obligatória , ja que hi ha un llac gegant d’aigües cristalina , on es possible banyar-se a les zones habilitades.
Visitar el Castell de Bled , per disfrutar d’una increïble vistes , i desde allà ens podem desplaçar uns quilòmetres fins a un llac , el de Bohini , ja que es un lloc escollit per practicar el parapent .
I per últim, només ens queda anar a visitar la capital “Ljubljana” . En aquesta ciutat hi ha molts punts d’interés que podem visitar :

-El castell i l’obra de Jose Plecnik (impulsor de la ciutat com a capital moderna)
-El mercat central o Trznica
-La piràmide del barri de Trnovo
-I abans de marxar , no podem deixar de veure un dels símbols més importants : els Dracs de ferro del Pont Zmajski.

Aquestes són les coses que podem fer a Eslovènia . Segons la meva opinió , aquesta destinació no ha estat encara perjudicada pel Turisme de Masses . Peró , hi haurà un moment en que anirà molta gent i després si que estarà perjudicada.

Per trobar més informació sobre aquesta destinació , la podem trobar a : http://www.slovenia.info/.

3 comentaris:

Francesc ha dit...

M'agradat molt¡¡ crec que aquesta zona és similar al mediterrrani, i ara per aa els preus són molt baixos oi? però d'aquí uns anys la destinació serà més visitada i pasarà com aquí.

Anònim ha dit...

Te recomiendo visitar Ljbljana y por supuesto la cueva de Postojna. Eslovenia es precioso. Me defraudó Croacia pero Eslovenia es auténtica.

DonAire ha dit...

Jo hi vaig estar i em va agradar força. Estan recuperant camí ràpidament